luni, 13 aprilie 2009

MAI a stat de vorbă cu băiatul în galben şi amicul lui

Băiatul în galben şi amicul lui au apărut la Eu TV, post de televiziune despre care se spune că-i aparţine lui Iurie Roşca, liderul PPCD.

Potrivit MAI şi Eu TV, băieţii se numesc Ion Galaţchi (în galben, 17 ani) şi Dragoş Musteaţă (în negru, 19 ani).

Acestia spun că iniţiativa arborării drapelelor pe sediile Preşedinţiei şi Parlamentului le-a aparţinut în totalitate, dar că i-a inspirat un protestatar.

Băieţii afirmă că au făcut acest lucru “pentru a linişti masele”.

Priviţi reportajul şi aflaţi cum cei doi “au ajuns la concluzia că trebuie arborate drapele”.

Yellow Boy la Eu TV:
http://www.youtube.com/watch?v=_7N2B3HpfGI

Pe aceeaşi temă: Şeful SPP: Arborarea drapelului a fost un compromis

Investigaţia JURNAL TV: Provocatorii
(Potrivit sursei, cei doi inşi au fost reţinuţi pentru ...72 de ore)

http://www.jurnaltv.md/?article=2090

Maltratarea protestatarilor şi modul cum au reacţionat forţele de ordine în timpul protestelor din 7 aprilie este subiectul emisiunii "În PROfunzime" din această seară, la Pro Tv: http://www.protv.md/stiri/social/7-aprilie-si-dupa-in-profunzime.htmlVoronin acuză şi Serbia de organizarea protestelor

După România, Vladimir Voronin acuză şi Serbia de implicare în organizarea protestelor de la Chişinău. Preşedintele moldovean susţine că, alături de agenţi români, şapte sârbi au condus acţiunile de stradă de săptămâna trecută. Voronin a făcut aceste declaraţii într-un interviu acordat cotidianului spaniol El Pais.

Vladimir Voronin susţine că instigatorii au fost arestaţi şi puşi sub acuzare pentru jaf, pentru că au furat casele de bani din instituţiile vandalizate. Voronin spune că agenţi de securitate străini au vrut să organizeze la Chişinău o Revoluţie a Culorilor, după acelaşi scenariu ca la Belgrad, Tbilisi, Bişkek sau Kiev.

Sursa: Realitatea.net

“Aici, la intrare, am fotografiat un iugoslav cu documente ale unei instituţii nord-americane. La 7 aprilie, erau nouă persoane din Serbia care dirijau evenimentele şi agenţi ai serviciilor de securitate din România", a precizat el.
"Avem totul filmat şi putem identifica feţele tuturor fiarelor care au atacat poliţia. Le vom aresta şi le vom judeca. A fost jaf (...). Poliţia a găsit mobilier din Parlament în 18 locuinţe", a adăugat Voronin.
Preşedintele Republicii Moldova a mai acuzat profesorii din instituţii de studii medii şi superioare că au avut un rol foarte destructiv, mai ales la Chişinău, deoarece ei au format "continuatori ai lui (Ion) Antonescu".

Sursa: Mediafax.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului