vineri, 1 mai 2009

Banc cu Marian Lupu


Ziarul bucureştean “Gardianul“ scrie, în numărul din 1 mai, că “la Chişinău au apărut deja glume pe seama liderilor comuniştilor, primul vizat fiind preşedintele vechiului Parlament, Marian Lupu".

“Cica, se duce Marian Lupu la tutungerie şi cere un “Parlament” (n.red., marcă de ţigări). Vânzătorul îl întreabă: Vreţi şi un foc?”


Articol complet: Comuniştii de la Chişinău îşi recunosc atrocităţile comise


9 comentarii:

 1. bun bancul. Lupu pare sa fie un banc ambulant, cocotzat la vreo 2 metri, pentru a fi observat de toti.
  e un personaj tragicomic si cacofonic. iata cum a anuntat asa-zisa "lovitura de stat":
  Lupu: „Situaţia a ieşit pe o dimensiune care se anunţă, eu nu arăt cu degetul la nimeni, dar se anunţă, ca caracter şi ca conţinut, ca o tentativă de lovitură de stat…"
  e din filmul acesta: http://www.jurnaltv.md/?article=2090
  isi incepe recitalul in secunda 49.
  am scris aici despre Marian Lupu
  http://www.contrafort.md/vasilegarnet/?p=300

  RăspundețiȘtergere
 2. ...bancul atrage bancuri,ca cascatul la om (cand se trezeste creerul), fie el nu numai decat la scriitor dar chiar si la gardian. .Cu scriitorul totul e clar...,inca nu cantase cucoshii ,D-l VASQAR nici ca atzipise noaptea asta ,creerul se cerea culcat dar cand a mai ajuns vorba la Lupi si inca cu bancuri ,de unde oameni buni cascare, pentru a Destepta ratzionalul? De aceea pe net s-a raspandit sforaiala...,care n-a fost oprita inca de la cutremur .Vezi despre Marian Lupu
  http://www.contrafort.md/vasilegarnet/?p=300
  Cu Gardianul tot nici o problema, pentru ca la gardian cum spune bancul, zgyryeturile pe creer (circumvolutziile) ys adynci, pacat ca e numai u n a adynca si aceea - e urma de cartuz de uniforma...
  Si mai departe tot necaz cu Lupul asta.E ca un semn,ca un brend de Neam, este ca Adam pe langa Eva un brend a pacatosului de OM.
  Are accent bucurestean,macar ca n-are matushi pe acolo.
  Lupului de la Rym yi este dat.
  Si lupoaica,si catzeaua Molda si ...,dar mai bine spunem mai departe cu suflarea redusa.
  Prostii de caini latra cu spuma , iar Lupu actzioneaza tacit,convingator prin palpabilitatea Rezultatului. T-s-s-s ... Nici nu ytzi vine a crede un Univers de Latinitate de sub pecetea Lupului.
  Nu o mai scoteau in capat cu neamurile,lupoaica si catzeaua Molda ,fara Lup.
  Asha ca pazea tzyncilor!! Vine LUPU...

  RăspundețiȘtergere
 3. @Vtor, iti sugerez sa reincepi cu abecedarul si sa inveti apoi sa scrii corect si coerent. :P

  RăspundețiȘtergere
 4. // pt N.
  Mersi.Eu ys dela sapa,nu de la condei.Multzumim pentru provocari de teapa bancului cu Lupu.Cu placere invatz Abecedarul .Si cu o sperantza s-a va ajung din urma. Nu uitatzi ca si spusoara-i cu mine.

  RăspundețiȘtergere
 5. provocari? u ce te-am provocat eu? nu am facut decat sa intru pe acest blog si sa constat ca te bagi in seama, dar ca scrii infect. Si e vorba si de atitudine. E treaba moderatorului daca te accepta, dar eu m-am adresat tie personal, in speranta ca daca tot ai lasat sapa sa vii la calculator sa te bagi in seama, inveti sa si scrii corect :P
  PS: pentru cineva de la sapa foloseesti cam mult "Y". Sau si sapa se scrie "syapa" ?

  RăspundețiȘtergere
 6. vtor, de ce crezi că un banc este provocare? Au trecut timpurile când oamenii făceau închisoare pentru bancuri, chiar şi în Rusia. Da, Lupu produce multe bancuri, dar rar cine le înţelege.
  De câteva ori, l-am auzit spunând în şedinţa Parlamentului următoarele: "Stimaţi deputaţi, vă mulţumesc pe toţi!" şi "Vă felicit cu cele mai frumoase urări!". Foarte amuzant.
  Comentariile se postează automat, din respect pentru libertatea de expresie şi din convingerea mea că omul se simte mai bine când e lăsat să se exprime fără a fi cenzurat. Dacă e nevoie, şterg ulterior unele comentarii.
  vtor, am impresia că în toate comentariile pe care le-ai postat promovezi două idei contradictorii concomitent. Vrei să nu înţelegem noi care e poziţia ta ori eşti dezamăgit de toate? Totuşi, constat ca simţi necesitatea de a te exprima. :) Păi, spune mai clar.

  RăspundețiȘtergere
 7. Nici nu ştiu pe cât de banc este bancul, pentru că Lupu este fumător şi, posibil, cumpără uneori şi ţigări "Parliament" - marcă la modă în RM. :)

  RăspundețiȘtergere
 8. //pt E.L si Nadinei.
  ... onorata asistentza! Mersi v boku,cum spunea Mihail Boiarskii. Nish nu trebuie asha de ghini,da diamu lasati va rog asha . Cu respect.

  RăspundețiȘtergere
 9. :)) Stii, daca ma gandesc mai bine, esti amuzant. Peace \/

  RăspundețiȘtergere

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului