vineri, 1 mai 2009

De 1 mai, Voronin şi Muşuc s-au strâns în braţe


De 1 mai, preşedintele în exerciţiu, Vladimir Voronin, şi ex-preşedintele Consiliului municipal Chişinău, ex-secretar general al Partidului Social-Democrat, Eduard Muşuc, şi-au zâmbit, şi-au dat mâna şi chiar s-au îmbrăţişat. Cei doi s-au angajat de la tribuna mitingului dedicat Zilei Solidarităţii Muncii să muncească „pentru a rezolva toate problemele societăţii”, transmite Info-Prim Neo.


Întrebat de jurnalişti "când a apărut relaţia drăgăstoasă cu Voronin", Muşuc a răspuns: „Începând cu ziua de azi”.
„Până acum am avut relaţii ca un preşedinte al unui for deliberativ local şi preşedinte al ţării. Acum avem relaţii de lucru”, a spus Muşuc.
„Vom vedea, vom chibzui”, a declarat Muşuc, fiind întrebat dacă va adera la Partidul Comuniştilor, condus de Voronin.
Muşuc a anunţat că părăseşte PSD la 15 aprilie, după ce cu o săptămână mai devreme a fost exclus cu votul majorităţii membrilor Biroului Politic al fracţiunii pentru „acţiuni împotriva intereselor PSD şi lucru în favoarea altui concurent electoral în campania electorală”.
A fost urmat de alţi membri de partid care s-au arătat dezamăgiţi de conducerea PSD şi de propunerea partidului de a da Transnistria în concesiune Federaţiei Ruse, "pentru 30 de ani".
Conducerea PSD, în frunte cu Dumitru Braghiş, a comentat că plecarea a circa 200 de membri din rândurile formaţiunii constituie „acţiune de curăţare şi purificare a partidului”.

Citeşte pe Info-Prim Neo:
De 1 Mai, partidul de guvernământ a împărţit promisiuni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului