marți, 30 iunie 2009

Naziştii, fasciştii, comuniştii – capetele cerberului diabolic

„Preţul libertăţii este vigilenţa eternă” – acesta este genericul unui blog politic brazilian de dreapta. Blogul se numeşte „Movimento Ordem Vigilia Contra Corrupção”. A preluat denumirea unei mişcări care şi-a propus să demaşte şi să combată actele de corupţie ale guvernării din Brazilia.
Blogul este antisocialist (antinazist) şi anticomunist şi iată cum sintetizează pericolul acestor ideologii criminale şi hidoase: „Naziştii, fasciştii şi comuniştii nu sunt altceva decât trei capete ale aceluiaşi monstru diabolic, ale cerberului care a scăpat din iad în secolul XX”.

Acest „monstru totalitar”, potrivit blogului, şi-a propus să transforme America de Sud „într-o nouă Uniune Sovietică - Uniunea Socialistă a Republicilor din America Latină (URSAL)”.



Acum, poate veţi înţelege mai bine de ce bloggerii brazilieni de dreapta (conservatori şi ultraconservatori) sunt atât de porniţi împotriva comunismului şi emanaţiilor acestuia.
În ultimii 10 ani, Brazilia “nu a înregistrat progrese semnificative” în domeniul combaterii corupţiei, arată un raport al Băncii Mondiale, publicat luni, 29 iunie 2009.
Preşedintele Braziliei, Luiz Inacio Lula da Silva, a fost învinuit de corupţie în repetate rânduri. Lula, aflat la al doilea mandat consecutiv de preşedinte (care expiră la sfârşitul anului 2010), este sprijinit de partidul de la guvernare - Partidul Muncitorilor (PT), de “centru-stânga”, al cărui membru-fondator este.
Preşedintele Braziliei beneficiază de sprijinul populaţiei sărace, neinstruite şi manipulabile.

Aceeaşi situaţie ca în Republica Moldova. Apropo, şi lui Lula îi place să se afişeze la sărbătorile religioase, să se erijeze în mare creştin.




Citiţi: 20 DE ANI DE LUPTĂ CONTRA COMUNISMULUI: 1989 – 2009

Despre demnitate şi corupţie




Este imposibil să găseşti deosebiri între posterele naziste şi cele sovietice!!! Au fost inspirate de aceeaşi sursă - fundul iadului!!!

2 comentarii:

  1. Asemănările vin de la campania de promovare a lui Lenin care s-a desfăşurat în perioada în care Hitler prindea la forţe. Poate fi o legendă ... dar e raţională, zic eu.

    P.S.: Ar fi ok să nu pui atîtea culori într-o postare ... e greu de citit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Voi ţine cont. Calitatea vizualizării depinde de modelul monitorului şi de programul de navigare. Iar culorile irită sau ba în funcţie de dispoziţia omului.

    RăspundețiȘtergere

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului