vineri, 19 iunie 2009

Serebrian+Diacov+Lupu – triumviratul „ochilor albaştri”

A tunat şi i-a adunat!
Oleg Serebrian, care s-a lansat în politică sub titulatura de „politician de dreapta”, Dumitru Diacov, care s-a situat pe centrul eşichierului politic, şi Marian Lupu, care a stat 8 ani confortabil în sânul Partidului Comuniştilor şi nu s-a plâns că o duce rău.

Aşa arată troika din fruntea Partidului Democrat (PDM). „Avem de toate!” – ar putea fi sloganul lor de campanie. Să nu-i stea rău alegătorului de la un asemenea festin...

Cum s-o fi simţind Serebrian în această combinaţie? La un moment dat, unii chiar spuneau despre el că ar avea „ochii verzi”. Neoanele erau de vină! Şi faptul că ne-a vorbit mereu despre structurile euro-atlantice, a colaborat cu acestea în cadrul unor proiecte.

În 2000, „pentru meritele sale în dezvoltarea ştiinţelor politice”, Serebrian a fost decorat cu Ordinul „Steaua României”, în grad de ofiţer. Distincţia i-a fost acordată de ex-preşedintele României Emil Constantinescu.

Vă inspiră încredere oamenii politici care mai mult „cântă”, decât vorbesc?
Un asemenea stil oratoric dezvăluie mult narcisism. Individul cu această slăbiciune va face orice pentru a nu se pomeni într-un con de umbră. Vrea să fie la vedere, vrea să fie iubit.


Toate combinaţiile posibile...?

Un comentariu:

  1. Eu îi zic Serebreanu-Răzgândeanu. Dacă nu venea virilul Lupu în partid, se ruga de cei din PLDM, poate-poate îl pun în listă. Dacă era demn trebuia să renunțe să candideze pe o lista cu așa compromiși...
    Rușine să-i fie, găleată cu găuri mari în fund ;)

    RăspundețiȘtergere

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului