miercuri, 17 iunie 2009

Vicepremierul Roşca a depus jurământul în prezenţa lui Voronin şi Greaceanîi

Serviciul de Presă al Preşedinţiei, 17 Iunie 2009:
"Preşedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, l-a prezentat membrilor Cabinetului de miniştri, convocaţi în cadrul şedinţei ordinare a Guvernului, pe noul viceprim-ministru, Iurie Roşca, numit recent în această funcţie, prin decret prezidenţial.
În discursul rostit, preşedintele a declarat că numirea în funcţia de viceprim-ministru a lui Iurie Roşca confirmă faptul că în Republica Moldova nu există un monopol asupra puterii de stat nici pentru partide şi nici pentru anumite personalităţi.
(...)
Au fost împrejurări cînd, graţie responsabilităţii civice şi curajului manifestate de către Iurie Roşca, s-a reuşit depăşirea unei situaţii politice destul de dificile, a relevat preşedintele. (...)
Iurie Roşca a demonstrat de nenumărate ori că nu este indiferent faţă de evoluţiile din Republica Moldova, iar experienţa acumulată în activitatea vastă desfăşurată în Parlamentul ţării, inclusiv în calitate de preşedinte al subcomisiei pentru controlul activităţii SIS, îi va fi foarte utilă în exercitarea atribuţiilor care-i revin în domeniul combaterii corupţiei, traficului de fiinţe umane, respectarea drepturilor omului, menţinerea ordinii publice".


Foto: Vicepremierul Roşca a depus jurământul constituţional în prezenţa preşedintelui Voronin şi premierului Greaceanîi.

Un comentariu:

  1. în faţa cui el îngenunchiază....în faţa drapelului sau în faţa lui Voronin....

    RăspundețiȘtergere

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului