marți, 16 iunie 2009

Ziua alegerilor a fost fixată de numerologul lui Voronin!

Data desfăşurării alegerilor parlamentare anticipate a fost aleasă de „numerologul de marcă” al comunistului Vladimir Voronin.
Simplificat, 29 iulie 2009 arată ca „29.07.29(11.07.11). Prin aceasta se explică stabilirea scrutinului pentru o zi de miercuri, dar nu de duminică, aşa cum a fost de la 1991 încoace. Voronin a urmat un sfat ocult.
Există mai multe precedente care demonstrează că Voronin îl ascultă orbeşte pe numerolog.
În 2001, Voronin a fost ales preşedinte de către Parlament la 4 aprilie, iar la 7 aprilie a fost învestit în funcţie. În 2005, Voronin a aranjat lucrurile în aşa mod, încât a fost ales tot într-o zi de 4 aprilie şi a fost învestit tot la 7 aprilie.
De asemenea, Guvernul Tarlev a fost instalat la 19 aprilie şi în 2001, şi în 2005.Nu intri, însă, de două ori în acelaşi râu, iar istoria se repetă nu în cerc, dar pe spirală.

Astăzi, 16 iunie 2009, parlamentul de legislatura a 17-a, ales la 5 aprilie 2009, va fi dizolvat. Urmează alegeri parlamentare anticipate, la 29 iulie.

P.S.: Apropo, câteva persoane deja mi-au spus că, poate, e chiar mai bine că scrutinul va fi într-o zi de lucru. Vara, la sfârşit de săptămână, oamenii nu prea stau acasă – îşi vizitează rudele, merg la plajă sau la pădure.

7 comentarii:

 1. asta-i tare de tot! si asa ride toata lumea de noi, dar acum chiar vor spune ca moldovenii is smintiti

  RăspundețiȘtergere
 2. Datele la care mă refer sunt exacte. Am verificat, le am în arhivă. Am scris încă în 2005 despre aceste "coincidenţe intenţionate şi oculte". :)
  Dumnezeu decide! Asta nu au înţeles comuniştii.

  RăspundețiȘtergere
 3. Eleonora,

  Nu Dumnezeu decide ci poporul.

  RăspundețiȘtergere
 4. Dumnezeu e în toţi şi în toate. Aşa spune Dogmatica. Dumnezeu îţi deschide mintea şi ochii şi tot El ţi le închide, dacă e spre binele tău să te înveţi minte.

  RăspundețiȘtergere
 5. Analize False, Da noi decidem, dar cum... Noi astia maturi ne temem sa facem copii, asa doar unul doi de samanta, apoi ne jaluim ca la votare se prezinta batranii. Si ne rugam cand o sa moara si ei o data ca sa ne permita sa alegem si noi ce vrem. Dar daca acesti maturi din 1960 incoace facea cel putin 5 copii, mai puneam problema asa? Desigura ca nu. Ne purtam povara pacatelor noastre si a parintilor nostri. Desigur ca ei au ales si noi alegem in continuare la fel. Cand facem acest dezechilbru demografic, noi tinerii vom fi intotdeauna in pierdere.

  RăspundețiȘtergere
 6. Voronin e in mintea copiilor! :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Eleonora,

  Dumnezeu a facut ca Voronin sa ajunga la putere. Acest Dumnezeu este in mintea fiecarui alegator al partidului comunist din RM. Acest Dumnezeu nu este mintea mea. Cum s-ar zice fiecare cu Dumnezeul lui numai eu cu al meu :D

  RăspundețiȘtergere

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului