miercuri, 29 iulie 2009

AMN: “Comuniştii înnebunesc - la Sângera au tras cu arma în membrii AMN!”


Ştefan Bumbu, liderul local al AMN din Sângera, municipiul Chişinău, şi fiul său sunt răniţi în rezultatul unui atac armat din partea unei persoane neidentificate aflată în compania a doi consilieri PCRM.

S-a tras după ce comuniştilor li s-a cerut să înceteze acţiunile considerate ca încălcări ale normelor electorale.
Situaţia în localitate s-a tensionat la maxim, iar atacul armat din partea comuniştilor poate genera o reacţie necontrolată. La faţa locului se deplasează o echipă de la staff-ul central de campanie al AMN, condusă de Leonid Bujor, preşedintele organizaţiei de partid din municipiu.
Alianţa Moldova Noastră cheamă observatorii locali şi internaţionali să se deplaseze de urgenţă în Sângera pentru a fixa aceste nereguli excepţionale. De asemenea, cerem autorităţilor electorale şi celor responsabilie de asigurarea ordinii publice să intervina operativ pentru a calma situaţia în Sângera şi a preveni agresiunile în toate localităţile ţării.
Vom reveni cu precizări asupra situaţiei din Sângera.
Sursa:
Comunicat AMN de pe comunicate.md
Solicitat de Info-Prim Neo, Sergiu Sârbu, reprezentantul PCRM la CEC, a spus că nu a auzit despre acest caz, dar toată ziua a avut semnale că reprezentanţi AMN îi provoacă reprezentanţii PCRM. „Nu văd niciun motiv pentru care reprezentanţii PCRM ar dori să dăuneze imagini partidului”, a spus el.
Solicitat de UNIMEDIA (18:45) să comenteze situaţia creată în or. Sângera, Vladimir Ţurcan, ex-prim-vicepreşedintele Parlamentului, candidat PCRM la funcţia de deputat, a declarat: „Nu cunosc nimic despre acest caz. Am să documentez subiectul, ca să vă pot oferi careva informaţii. Dar, în general, consider că nu trebuie să politizăm orice ceartă între membrii unor partide politice”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului