joi, 9 iulie 2009

Anatol Şalaru, vicepreşedintele Partidului Liberal, dă startul dezbaterilor electorale la "Moldova 1"

Anatol Şalaru:
„Partidul Comuniştilor a dat foc Parlamentului şi Preşedinţiei şi, dacă nu-l oprea Partidul Liberal şi alte partide de opoziţie, dădea foc şi Guvernului!”Joi, 9 iulie, la posturile publice de radio şi televiziune au început emisiunile de dezbateri electorale. Din partea PL, a participat vicepreşedintele Anatol Şalaru. Al doilea candidat prezent în studioul “Moldova 1” a fost Vitalia Pavlicenco, preşedintele PNL.

Comuniştii şi-au construit această campanie electorală pe acuzaţia că Opoziţia (PL, PLDM şi AMN) ar fi recurs la „o tentativă de lovitură de stat la 7 aprilie, cu sprijinul României”.
Dacă Opoziţia va demonstra că afirmaţia comuniştilor este falsă şi că, de fapt, guvernarea a coordonat deturnarea demonstraţiilor paşnice în violenţe fără precedent, soldate cu devastarea şi incendierea sediilor Preşedinţiei şi Parlamentului, Partidul Comuniştilor va rămâne fără temă de campanie.
Alegerile parlamentare anticipate vor avea loc la 29 iulie 2009, miercuri.Citeşte pe blog: Comunistul Ţurcan a coordonat pretinsa „lovitură de stat” din 7 aprilie, de care comunistul nr.1 Voronin acuză Opoziţia
Postarea conţine şi comunicatul Procuraturii Generale pe acest subiect, în care Ţurcan este dezvinovăţit.
Un material postat pe blog în seara zilei de 7 aprilie 2009:
Flăcări puternice în clădirea Parlamentului. Poliţia şi pompierii nu intervin

Un comentariu:

  1. Noi cei de pe on-line suntem constienti de inscenarea pusa la cale de comunisti. Trebuie sa-i informam si pe cei de la sate!

    RăspundețiȘtergere

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului