duminică, 26 iulie 2009

Panglica ”Pentru libertatea ta”, simbol al Victoriei

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal desfăşoară în raioanele republicii acţiunea ”Pentru libertatea ta”. Aceasta a început, la 24 iulie, în Chişinău, în Grădina Publică ”Ştefan cel Mare şi Sfânt”, scuarul Europei.
Tinerii le-au legat trecătorilor panglici albastre ce poartă simbolul libertăţii, al anticomunismului, încurajându-i, totodată, să participe la vot în data de 29 iulie. Evenimentul s-a bucurat de susţinerea trecătorilor, care au declarat că vor purta panglica până la obţinerea victoriei partidelor de opoziţie.
La întrebarea dacă se simt liberi la ei acasă, unele persoane au ezitat să răspundă afirmativ.

Sursa: www.pl.md

Implică-te! De tine depinde cum ne vom simţi la 30 iulie!

Fii la înălţime şi prinde Valul Schimbării de pe 29 iulie 2009. De tine depinde cum ne vom simţi a doua zi, la 30 iulie 2009, şi în continuare. Acum este nevoie de tine! Convinge-ţi rudele, prietenii, colegii şi vecinii să meargă la secţia de votare şi să voteze PL, PLDM sau AMN. Pentru ca pe 30 iulie să ne bucurăm împreună.
Pune punct terorii, violenţei şi fărădelegii comuniste. Fii puternic şi victorios! Acum poţi influenţa viitorul. Implică-te şi contribuie eficient!
Creează lumea pe care o meriţi: liberă, demnă şi prosperă! Fii la înălţime şi prinde Valul Schimbării, pentru ca pe 30 iulie să te trezeşti cu bucurie!

2 comentarii:

  1. vineri am crut si eu sa fiu in centrul Chişinăului cind se legau panglicile dar nu am reusit... :(
    am ajuns mai tirziu dar un tînăr care avea mai multe panglice mia dat şi mie una... ;)
    ideea este buna, dar mai bine ar fi daca sar da si tricouri cu aceasta insigna..., tinerii ar purta aceste tricouri peste tot...,ar fi mai eficient decit publicitatea outdor ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Clar lucru, mai bine maiouri :) Dar sunt cam scumpe :) Şi-aşa PL i-a rugat pe simpatizanţi să contribuie cu bani la campania electorală...

    RăspundețiȘtergere

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului