marți, 7 iulie 2009

Panourile electorale ale PLDM au fost vandalizate


În noaptea de 6 spre 7 iulie, două billboarduri electorale ale Partidului Liberal Democrat din Moldova au fost vandalizate de persoane necunoscute. Panourile erau instalate în sectorul Buiucani, pe strada Ion Creangă, în preajma Universităţii pedagogice şi la intersecţia strazilor Ion Creangă - Alba-Iulia.
PLDM a sesizat Comisia Electorală Centrală, Comisariatul General de Poliţie şi Comisariatul de poliţie Buiucani în legătură cu acest act de vandalism, fiind anexate şi probe – imagini cu panourile distruse.
Reamintim că şi în campania pentru alegerile parlamentare din 5 aprilie, panourile cu publicitate electorală a PLDM au fost deteriorate în repetate rînduri, dar reprezentanţii organelor de interne nu au reacţionat în nici un fel şi nu au asigurat integritatea publicităţii electorale, conform obligaţiunilor lor directe. Partidul Liberal Democrat din Moldova constată că profanarea publicităţii electorale a oponenţilor politici este parte a scenariului Partidului Comuniştilor de intimidare a concurenţilor electorali şi de fraudare a alegerilor anticipate. PLDM protestează faţă de actele de distrugere a panourilor electorale ale formaţiunii şi cere organelor abilitate să investigheze acest caz şi să tragă la răspundere persoanele vinovate.
Comunicat de presă PLDM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului