luni, 20 iulie 2009

PDM, un partid care se consideră anticomunist, recurge la acelaşi comportament pe care îl au şi comuniştii


Un membru PL a fost agresat ieri, 19 iulie, la Hânceşti de un mebru PD. Potrivit lui, la scurt timp după ce echipa PL a lipit afişe pe panoul electoral din faţa Casei de Cultură Hânceşti (dar şi din faţa sediului PD), a descoperit că membrii PD au lipit afişele lor electorale peste acestea din urmă.
În consecinţă, echipa PL a reînnoit afişele. Reprezentantul PD, care s-a prezentat "Alexandru", le-a spus tinerilor liberali că "afişele voastre oricum vor fi rupte, deoarece eu sunt aici toată ziua şi am tot timpul".
Echipa PL le-a comunicat că acţiunea lor este o infracţiune. ”După cca 5 min m-am întors să verific afişele şi l-am surprins foto pe numitul Alexandru cum rupea afişele. Acesta, observând că este fotografiat, a trecut la înjurături şi ameninţări gen "dă aparatul! că n-ai să ieşi din Hânceşti", a mai spus mebrul PL agresat. Reprezentantul PD a încercat să-l deposedeze de aparatul de fotografiat. ”Observ cu stupoare cum un partid care se consideră anticommunist, recurge la acelaşi comportament pe care îl au şi comuniştii (îmbrânceli, înjurături, ruperea afişajului, ameninţări etc.)”, a mai spus tânărul cu referire la incident.
Sursa: Departamentul Comunicare al
Partidului Liberal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului