vineri, 3 iulie 2009

Priviţi filmul „Adevărul despre 7 aprilie”, realizat de tineri din PL

“Dorinţa de a prezenta adevărul ne-a mobilizat în căutarea probelor necesare pentru a combate propaganda comunistă. Una dintre secvenţele din film care a atras atenţia presei este “instrucţiunea” lui Vladimir Ţurcan (deputat comunist) din holul Preşedinţiei, preluată de pe YouTube", scrie tânărul politician din Partidul Liberal (PL) Ion Bargan, pe blogul său.
Filmul are o durată de aproape 38 de minute. Există şi o variantă subtitrată în limba rusă.
Îl puteţi viziona pe blogul “Ştiri din Republica Moldova” sau aici:
http://www.slingfile.com/video/lxYGNmJ1gN

Nimeni nu are dreptul să agreseze, verbal sau fizic, o altă fiinţă. Cine nu-şi poate stăpâni accesele de furie, are o gravă deficienţă spirituală. Cine o face conştient, este un monstru ce trebuie izolat.
Regimurile dictatoriale au nevoie de monştri-executanţi, însă, şi-i cultivă.
Criptocomuniştii din Republica Moldova o fi ei preudocomunişti, dar nu uitaţi că s-au format în şcoala Partidului Comunist sovietic, cel care a torturat şi a omorât sute de milioane de oameni – adulţi şi copii.
Valul de violenţe fără precedent la care au fost supuşi sute de oameni nevinovaţi din Republica Moldova pe stradă şi în comisariatele de poliţie, în luna aprilie, dovedeşte că Partidul Comuniştilor de la Chişinău încearcă să obţină tăcerea şi supunerea poporului prin bătaie şi teroare. Nu uitaţi că preşedintele Vladimir Voronin
(foto), liderul PCRM, este general de miliţie, fost ministru de Interne în RSSM. Aplicarea forţei este un domeniu pe care Voronin l-a însuşit excelent.
Trei tineri ca brazii au fost omorâţi în bătaie, în aprilie. Şi pietrele ar reacţiona.


Nu ezitaţi să citiţi aceste articole:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului