luni, 13 iulie 2009

SIS provoacă scandaluri sexuale? Pe blogul meu, cineva oferă o explicaţie

Consulul român la Chişinău, Ion Nuică, şi-a dat demisia după ce a fost filmat făcând sex cu o tânără

Consulul României la Chişinău, Ion Nuică, şi-a prezentat (luni, 13 aprilie) demisia, după apariţia unui film în care, se pare, este înfăţişat întreţinând relaţii sexuale cu o angajată a misiunii diplomatice.
Ministerul român de Externe a confirmat pentru HotNews.ro că Nuică (foto) a fost chemat în ţară săptămâna trecută, iar astăzi şi-a prezentat demisia. Demisia consulului a venit în aceeaşi zi în care o delegaţie a reprezentanţilor societăţii civile din Republica Moldova efectuează, în perioada 13 – 14 iulie 2009, o vizită în România, la invitaţia secretarului de stat pentru relaţiile cu românii de pretutindeni, Eugen Tomac.
Înregistrarea, realizată cu o cameră ascunsă, a fost făcută publică luni de către cotidianul „Curentul” (de la Bucureşti). Nu se cunoaşte cine a realizat filmul, însă „Curentul” susţine că "limbajul genericului, maniera realizării montajului şi utilizarea precară a limbii române trădează niţte angajaţi ai SIS-ului moldovenesc care nu au studiat în România".
„Curentul” afirmă că femeia din imagini pare să fie o angajată a misiunii diplomatice, cel mai probabil o tânără moldoveancă.
Apariţia casetei intervine într-un moment delicat în relaţiile dintre România şi Republica Moldova. Conducerea de la Chişinău a acuzat România de implicare în violenţele care au urmat scrutinului parlamentar din aprilie, lucru pe care România l-a negat vehement.
Sursa:
NewsIn

Implicat într-un scandal sexual, consulul României la Chişinău şi-a dat demisia

Consulul României la Chişinău, Ion Nuică, şi-a prezentat demisia, luni, în aceeaşi zi în care un cotidian a publicat pe site un articol, însoţit de un film şi de câteva fotografii, susţinând că acestea îl prezintă pe diplomat în ipostaze intime cu o femeie care "pare" a fi angajată a consulatului.
"Consulul general al României la Chişinău a fost chemat în ţară săptămâna trecută şi astăzi (luni, n.r.) la prima oră şi-a prezentat demisia", a declarat pentru MEDIAFAX, Alin Şerbănescu, purtător de cuvânt MAE, întrebat în legătură cu imaginile publicate luni pe site-ul ziarului.
Purtătorul de cuvânt a spus că diplomatul român a fost chemat în ţară săptămâna trecută pentru motive care nu au legătură cu imaginile respective.
Ziarul "Curentul" relatează în ediţia electronică de luni că a primit un film, realizat cu o cameră ascunsă, în care diplomatul român este prezentat întreţinând relaţii sexuale cu "o moldoveancă, nu din Tecuci, însă, ci de la Chişinău". În articol se menţionează că femeia care apare în imagini "pare să lucreze la consulatul român de la Chişinău".
Publicaţia afirmă, de asemenea, că cei doi "discută şi despre unele treburi de serviciu, însă nu treburi cu conotaţii ce interesează siguranţa naţională, ci chestiuni ce o interesează" pe respectiva femeie.
Filmul prezentat pe site-ul cotidianului este montat, începe cu o imagine care conţine cele trei culori ale drapelului românesc, iar fundalul sonor este imnul României. Pe cele trei culori ale drapelului românesc apare, apoi, mesajul: "Aşa vor să ne «aibă» românii şi pe noi, cum «a avut-o» consulul român de la Chişinău Ion Nuică pe o angajată de la Consulat. Priviţi şi uniţivă dacă doriţi!". Apoi este postată fotografia diplomatului, urmată de cadrele cu conţinut sexual, în care figura acestuia nu se distinge clar.
Aceasta nu este prima dată când diplomaţi români care ocupă funcţii consulare la Chişinău sunt vizaţi de diferite scandaluri.
În vara lui 2007, consulul român la Chişinău de la acea dată, Alexandru Rus, a fost acuzat de autorităţile moldovene că ar fi luat mită în schimbul acordării de vize. El a fost chemat la Bucureşti şi nu a mai revenit apoi la post.
Un alt funcţionar din cadrul Consulatului român la Chişinău a fost acuzat, în iarna acestui an, de autorităţile moldovene, de implicare într-un caz de trafic de vize.
O serie de acuzaţii l-au vizat inclusiv pe fostul ambasador al României la Chişinău, Filip Teodorescu, după alegerile de la 5 aprilie. Preşedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin a anunţat, la 8 aprilie, că Teodorescu, a fost declarat persona non-grata, el având 24 de ore la dispoziţie pentru a părăsi teritoriul moldovean. Aceeaşi măsură l-a vizat şi pe fostul ministru-consilier la Ambasada României la Chişinău, Ioan Gaborean.
La acea dată MAE a respins acuzaţiile potrivit cărora agenţi români s-ar afla în spatele violenţelor produse la Chişinău după alegeri şi a anunţat că nu va lua măsuri similare în cazul diplomaţilor moldoveni la Chişinău.
Mediafax

Subiectul, inclusiv filmul de 9 minute, pe site-ul ProTV Bucureşti - aici.

Articolul din “Curentul”, scris de George Roncea: Scandal sexual la Chişinău cu un diplomat român în rol principal

Un lucrător de la SIE pentru Gardianul: “Grav este însă altceva: individul «a pus botul» la prospătură, fără să se gândească la îndatoririle lui. În asemenea situaţii, trebuie să uiţi că eşti mascul”.
“Gardianul”, numărul din 14 iulie:
Agenţii lui Voronin l-au filmat pe consulul României de la Chişinău în pat cu o subordonată

Morala: Cine nu arată excelent, să-şi ţină hainele pe el, mai ales un diplomat ademenit într-o încăpere dotată special cu cameră de luat vederi. :)
În rest - mare eveniment! De astea se produc vreun miliard în lume, zilnic. :)
(E.L.)
Update: Cariera amantei lui Nuică: de la dansatoare, la angajată la Consulatul României
Recomandări: Cum să ne ferim de interceptările ilegale la birou sau în dormitor
Despre filaj şi interceptări: posibilităţi tehnice

8 comentarii:

 1. Nu este fimul facut de SIS!
  Camera a fost instala la prize din camera! Consulul inchiria aceasta camera de la hotel in fiecare luna (era un fel de abonat al hotelului). Hotelul se afla foarte aproape de Consulat, iar escapadele au avut loc cele mai multe in timpul pauzei de masa! Pe domnisoara o cheama Mihaela (R. Moldova) si a fost adusa de consul sa lucreze acolo! Pacat de el, ca in octombrie fiica acestui consul se va casatori! Iar fiica are aproape aceeasi varsta cu amanta lui!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cine, dar, a instalat camerele şi de ce a dorit să-l compromită?
  Păcat de el că şi-a pierdut şi funcţia, şi familia şi-a dezamăgit-o. Şi vede toată lumea, nu mai poate ascunde. Eu credeam că diplomaţii urmează un curs de pregătire specială cum să nu se compromită într-un asemenea hal. Dar scandalurile de acest fel cu diplomaţi sunt atât de frecvente, încât cred că unii au chiulit de la curs :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Si inca ceva… aceasta aventura cu Mihaela dura de mult timp! Mihaela era cea mai “protejata” din consulat! Nimeni nu indraznea sa ridice tonul sau sa-I spuna ceva urat acestei domnisoare! Sotia acestui consul lucra la acelasi consulat! Mihaela era o prezenta permanenta a familiei Nuica! Oricum sottiei lui Nuica i s-a spus de nenumarate ori ca sotul ei are o aventura cu Mihaela!
  De ce nu va intrebati acest Nuica cate rapoarte murdare a facut la Bucuresti la adresa unor functionari din cadrul consulatului (rapoarte acuzatorii nefondate)..Ba ca X..ba ca Y.. a plecat mai devreme de la servicu si a facut nu stiu ce treburi.. A fost avertizat sa nu sa se mai intoarca la Chisinau ca va avea problem! Iar cand s-a intors saptamana trecuta din concediu a inceput sa urle prin consulat ca de acum incolo o sa faca o noua ordine in consulat, ca o sa introduca dictatura acolo ca sa stie cei de acolo cine este el! Deci erau destui ca sa se razbune! Eu stiu exact cine a instalat aceasta camera! Oricum I s-a infundat barcutele!

  RăspundețiȘtergere
 4. Eleonora

  Voce perguntou sobre estatísticas da Internet ao Blog Cachorro Louco.

  Número de usuários

  Geeks com seus computadores
  Foto: Beth Kanter 62,3 milhões de internautas segundo o Ibope Nielsen Online em Junho de 2009[1]. Em junho de 2008, o anteriormente Ibope/NetRatings contabilizava 41,5 milhões[2], mas não contava o acesso no trabalho, que agora passou a incluir. Devido à essa diferença de metodologia, nesta época o DataFolha já contabilizava 64,5 milhões de usuários[3], mas, ainda assim, ambos os institutos consideram apenas os internautas maiores de 16 anos.

  Nas áreas urbanas, 44% da população está conectada à internet[4]. 97% das empresas brasileiras estão conectadas à internet[5].

  Estes dados são do site http://www.tobeguarany.com/internet_no_brasil.php

  Sinto falta de seus comentários no Blog Brasil Liberdade e Democracia

  RăspundețiȘtergere
 5. Clar. Brazilia are o rată de penetrare a Internetului mai înaltă decât Republica Moldova. Şi la noi mulţi oameni accesează Internetul de la serviciu.

  Apagar. O Brasil tem uma taxa de penetração da Internet superiores Moldova. E aqui muitas as pessoas que acessam a Internet no trabalho.
  Obrigado pela resposta. Sucesso!

  RăspundețiȘtergere
 6. Eleonora :a corrupção está em todos os países ,e os escandalos sexuais vem junto com ela .As pessoas poderosas pensam que podem fazer o que querem sem pensar no resultado de suas ações .Abraços

  RăspundețiȘtergere
 7. "Gardianul" scrie că amanta consulului Nuică se numeşte Mihaela Bulbucel.
  Articolul din ziar: http://www.gardianul.ro/Consulul-%C2%ABNielu%C2%BB-Nuica-avea-amanta-de-seama-fiicei-sale-s138964.html

  RăspundețiȘtergere
 8. http://forum.realitatea.net/showthread.php?p=641702#post641702


  CRISTINA URSOL, angajata consulatului de vize, absolventa ASEM, este numele tipei din video.

  RăspundețiȘtergere

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului