duminică, 12 iulie 2009

Sute de gospodării din 12 judeţe ale României, afectate de inundaţii

În România, aproape 500 de gospodării din 12 judeţe au fost afectate de inundaţii în urma ploilor de sâmbătă şi duminică (11 şi 12 iulie 2009).
Echipajele de la Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă intervenind cu 76 de autospeciale şi 48 de motopompe.
Conform unui bilanţ provizoriu, în urma ploilor de sâmbătă şi duminică au fost afectate de inundaţii 491 de gospodării , două spaţii comerciale, subsolurile a şase instituţii şi mai multe străzi şi bulevarde, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).
Cele mai afectate localităţi au fost comuna Valu lui Traian, din judeţul Constanţa, unde ISU Constanţa a intervenit pentru evacuarea apei din 388 de gospodării, şi comuna Racoviţa, din judeţul Sibiu, unde echipele de la ISU Sibiu şi voluntarii au evacuat apa din 50 de gospodării, precizează sursa citată.
În municipiul Bucureşti au fost organizate peste 60 de puncte de intervenţie pentru evacuarea apei. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti intervine în continuare cu 10 ofiţeri, 193 subofiţeri, 32 de autospeciale şi 27 de motopompe.
Sursa: Mediafax

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului