vineri, 9 octombrie 2009

Banchetul CSI de la Cricova a fost contramandat

La Chişinău, la 9 octombrie, „s-a încheiat abia începându-se” summit-ul CSI, anunţă ziarul „Kommersant” în ediţia electronică, amintind că, în cadrul reuniunii, Federaţia Rusă a preluat de la Republica Moldova preşedinţia anuală prin rotaţie a organizaţiei din care fac parte 11 state ex-sovietice. La reuniune au participat 7 preşedinţi din 11.
„Vizita la Cricova a fost contramandată. Oficialii pleacă acasă”, titrează "Unimedia". Potrivit sursei, Mihai Ghimpu a declarat pentru presă că vizita delegatiilor oficiale la Cricova a fost contramandată, deoarece mai mulţi şefi de stat au plecat deja. "Toate produsele alimentare pregătite pentru summit la Cricova vor fi duse la casele de copii", a declarat Ghimpu pentru presă. Mihai Ghimpu, preşedintele interimar, va organiza o conferinţă de presă la 10 octombrie, ora 10.00, pentru a oferi detalii despre rezultatele summit-ului.
Ghimpu a avut o întâlnire cu preşedintele rus, Dmitri Medvedev.

Un comentariu:

  1. Pro TV a relatat că mâncărurile preparate pentru şefii de stat din CSI au fost duse la un azil de bătrâni. Probabil, erau prea grele pentru stomacul copiilor orfani.

    RăspundețiȘtergere

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului