sâmbătă, 17 octombrie 2009

A fost arestat presupusul autor al exploziei din centrul Chişinăului


"Persoana suspectată că a provocat explozia din Piaţa Marii Adunări Naţionale a fost reţinută şi se află în arestul Poliţiei", a declarat ministrul de Interne, Victor Catan, în seara zilei de vineri, în cadrul emisiunii moderate de Mircea Surdu la postul public TV “Moldova 1”.
Sursa: Jurnal.md

Individul este bănuit că a aruncat o grenadă RG-42 în spatele Arcului de Triumf din Chişinău, în seara zilei de 14 octombrie, provocând o explozie care a rănit peste 40 de tineri şi copii. 16 persoane rănite de schije încă mai sunt internate în 3 spitale din Chişinău.
Unimedia notează că, potrivit ministrului de Interne, bănuitul ar fi fugit din R. Moldova în acea noapte, dar a fost capturat.
Potrivit Info-Prim Neo, Ministrul Afacerilor Interne, Victor Catan, a declarat presei că încă nu este clar dacă tânărul aflat în arestul Poliţiei este autorul atacului cu grenadă din 14 octombrie. Potrivit lui Catan, se verifică alibiul acestuia. Catan a declarat că sunt cercetate mai multe versiuni şi există mai mulţi suspecţi care corespund portretului-robot.
“În această dimineaţă am primit şi alte informaţii despre anumite persoane suspecte. Vom selecta versiunea cea mai veridica”, a afirmat Catan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului