joi, 8 octombrie 2009

UE se pregăteşte, în secret, să devina un suprastat şi o mare putere mondială

Conform unor documente cu circulaţie restrânsă, Uniunea Europeană a schiţat, în secret, planul pentru a deveni o putere de vârf la nivel global, scrie “The Telegraph”.
Mai mult, aceeaşi sursă vorbeşte despre faptul că, odată pus în aplicare acest plan, UE va putea să semneze tratate şi acorduri internaţionale, fie ele de politică externă, apărare sau de altă natură, în numele celor 27 de ţări membre.
De asemenea, negocierile asupra implementării Tratatului de la Lisabona prevăd şi deschiderea unor ambasade UE în toată lumea. Primele astfel de ambasade ar urma să fie deschise în New York, Kabul şi în capitala Etiopiei, Addis Ababa. UE ar urma, deci, să aiba personalitate juridică deplina, iar un viitor serviciu diplomatic comunitar va fi recunoscut ca negociator cu drepturi complete, în plan mondial.
Sursa:
“Gardianul”

2 comentarii:

 1. Eleonora : Isto ´é muito estranho ,porque a União Européia não é um pais ,mas um conjunto de países .Nos moldes atuais da política internacional isto causaria nuita confusão ,porque limita seu acesso aos países membros e dificulta o comércio exterior.

  RăspundețiȘtergere
 2. un nou urss. nu vezi ca are comisari si conduce prin directive.
  sunt state care sunt in sptiul shengen si nu sunt in ue ( elvetia , nordvegia , islanda ) si alte steate din ue care isi mentin independenta : uk, suedia,danemarca.
  nu se face referendumuri si daca se fac sunt facute pana le iese la bosevici la numaratoare ( gen irlanda )
  oricum urss-ul asta cu picioare de lut se va prabusi. pe ce ma bazez cand spun asta ? pe antipatia si ura marii majuritati a europenilo si sentimentele lor nationale ce inca sunt foarte puternice ( nici unul nu se identifica ca si european ci ca facand parte dintr-o anumita etnie ce are un stat majoritar locuit de acei etnici : toate statele sunt asa pana in afara de uk ce este culme un fel de EU )
  DIN PACATE ROMANII NU AU AVUT INCOTRO . UE ERA SINGURA CALE CATRE EUROPA .
  SPER SA RAMANA NUMAI SHENGEN SI ATAT . DACA SUNTEM INTELIGENTI ROMANIA VA FACE PARTE DIN SHENGEN ( MACAR DIN INERTIE DACA NU DIN CAUZA MERITELOR NOASTRE )

  RăspundețiȘtergere

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului