marți, 6 octombrie 2009

Veronica Drăgan conduce topul Forbes al celor mai bogate femei din România


Daniela Veronica Guşă de Drăgan, văduva omului de afaceri Iosif Constantin Drăgan, este cea mai bogată femeie din România, conform clasamentului Forbes România 500 Miliardari, cu o avere estimată la 420 - 450 de milioane de euro.
Conform clasamentului, Veronica Drăgan (36 de ani) desfăşoară afaceri în domenii precum distribuţie GPL, mass media, cultură, tipografii şi imobiliare.
Veronica Drăgan este văduva omului de afaceri Iosif Constantin Drăgan, unul dintre cei mai bogaţi români, cu o avere estimată anii trecuţi la peste un miliard de euro. Iosif Constantin Drăgan a încetat din viaţă, în 21 august 2008, la vârsta de 91 de ani.
Veronica Drăgan a preluat conducerea grupului ButanGas încă de acum opt ani. Pe lângă ButanGas, Veronica Drăgan deţine Fundaţia Europeană Drăgan, cu activităţi în Italia, Spania şi România, sub egida căreia funcţionează Universitatea Europeană Drăgan din Lugoj, editurile Nagard şi Europa Nova, dar şi alte asociaţii culturale şi societăţi academice. Grupul de firme mai include şi publicaţiile Renaşterea Bănăţeană, Naţiunea şi Redeşteptarea, postul de radio Nova FM Lugoj, televiziunea TEN TV Lugoj, tipografia FED Print, galeria de artă Veoniki Art şi clinica Veroniki Life.
Omul de afaceri Dinu Patriciu se află pe prima poziţie a clasamentului Forbes România 500 Miliardari, cu o avere estimată de 2,2 miliarde de euro, fiind urmat de Ioan Niculae (1,2 miliarde de euro) şi Ion Ţiriac (850 - 900 milioane de euro).

Sursa:
Mediafax
Foto: Florin Buliga

6 comentarii:

 1. ce bine e sa-l mostenesti pe bosorogu ( si acu 10 ani tot bosorog era ) cu care te mariti ( ea 20 si ceva el 80 ) . cred ca din dragoste s-a maritat cu el ....

  RăspundețiȘtergere
 2. :)))))))))))))))) . DA . datoriile conjugale . ce sa-i faci . tre sa se sacrifice cineva .

  acu domana de 34 ani e o partida buna . la banii si varsta ce o are nu cred ca o sa fie mult singura ( daca nu cumva are .... ) .

  nu ea conduce firmele . ci familia gusa si oamenii de pe langa ei .

  RăspundețiȘtergere
 3. Da, dar a murit Drăgan fericit, având moştenitori "legali" născuţi de Veronica Guşă. Îmi amintesc cum povestea încântat despre copilaşi la TVR, în emisiunea "Profesioniştii".
  Până la căsătorie, I.C.Drăgan a susţinut şi anumite medii de presă din RM, donându-le echipament tehnic TV şi radio.

  RăspundețiȘtergere
 4. da , normal nici mosu nu e ,, nevinovat " .

  o sa fiu un pic mai mult carcotas : sunt 50 la suta sanse sa nu fie copii lui ( la 80 de ani ..... cam greu ) . da asa doamna guse&familia guse si-a asigurat averea raposatului , prin copii.

  da si in ro are ceva donatii. boala lui era cu ,, dacii " . erau niste domni ce sustineau ca dacii au fost buricul universului ( cica profesori universitari ) si el ii sustinea material.

  RăspundețiȘtergere
 5. De-acum, la mila lui Dumnezeu... Spunea în aceeaşi emisiune că nu crede, dar n-avem de unde şti care i-a fost ultimul gând.

  RăspundețiȘtergere

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului