marți, 15 decembrie 2009

După ce a părăsit grupul comuniştilor, Vladimir Ţurcan a devenit „Vlad”


„Europa Liberă” îl numeşte „Vlad” pe Vladimir Ţurcan în ştirea în care anunţă că astăzi, 15 decembrie, patru deputaţi comunişti au ieşit din grupul parlamentar al PCRM – Vladimir Țurcan, Victor Stepaniuc, Valentin Guznac și Ludmila Belcencova.
În 2008, Vladimir Filat a fost „rebotezat” de presă cu prenumele prescurtat „Vlad”, actualului premier, din câte se vede, fiindu-i pe plac această schimbare.
În R. Moldova se consideră că, în anumite situaţii şi pentru anumite persoane, diminutivul „Vlad” face o impresie mai bună decât prenumele slav (rus) „Vladimir”.
Să vedem cum se va prezenta Ţurcan în continuare.

5 comentarii:

 1. :)))))))) Să vedem dacă, în afară de blană, îşi va schimba şi năravul.
  Vlad Ţurcan, sună bine! ;))

  RăspundețiȘtergere
 2. ha-ha... vă închipuiţi, dacă Voronin iese Voronin.. îl numim Vlad Voronin...?! ha-ha.. asta-i bună, Vlad nu i-am mai spus..

  RăspundețiȘtergere
 3. nu-l va ajuta pe acest vlad nimic, doar dacă va face ceea ce trebuie

  RăspundețiȘtergere
 4. Chestia asta cu schimbatu` numelui imi amineste de un film sovietic. Daca nu ma insel se numea "Svadyba v Malinovke". Daca l-ati vazut, atunci cred ca va amintti cum eroul principal ba isi punea caciula-cap, ba si-o scotea, in dependenta de cine venea la conducere! :-) "Vlasti meniaetsya" Asa si acest Vlad(imir) Turcan. Dupa cum bate vantul... Dovada crasa de lipsa de caracter!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Un nume bun este mai de dorit decît o bogăţie mare, şi a fi iubit preţuieşte mai mult decît argintul şi aurul.

  RăspundețiȘtergere

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului