sâmbătă, 19 decembrie 2009

OZN-ul piramidal de la Moscova – obiect real sau hologramă? Alte variante de răspuns?Aparat de zbor neprezentat oficial sau proiecţie holografică? Aceste două ipoteze sunt avansate de „realişti” referitor la identitatea ozn-ului filmat deasupra Kremlinului. Totodată, numeroase persoane de pe întregul mapamond comentează că era o navă extraterestră masivă, de felul celei din „Star Wars”.
„Piramida” a fost văzută de moscoviţi la 10 decembrie, chiar a doua zi după ce pe cerul Norvegiei apăruse o
„spirală de lumină”, despre care s-a presupus că ar fi consecinţa lansării eşuate a unei rachete ruseşti. Dar a cui „operă” să fie OZN-ul care a dominat din văzduh, cu insolenţă, Piaţa Roşie?

Presa internaţională a relatat despre fenomenul de la Moscova abia la 18 decembrie. Mi-am explicat întârzierea prin faptul că importante agenţii de ştiri din Rusia au neglijat subiectul. În schimb, pe Internet au fost postate filmuleţe chiar în acea zi, iar oamenii continuă
să comenteze fenomenul. Obiectul Zburător Neidentificat a stat câteva ore în văzul oamenilor – a fost filmat şi pe timp de noapte, şi dimineaţa.

Nick Pope, un expert militar britanic în OZN-uri, a declarat pentru „Daily Mail” că l-au „fascinat înregistrările, care sunt unele dintre cele mai interesante pe care le-a văzut vreodată”. El nu crede că obiectul a fost doar o reflexie sau o hologramă. Şi dacă a fost un obiect real, avea o lăţime de 1,5 kilometri, potrivit expertului.
„Extratereştrii”, în slujba serviciilor secrete

Recent, am privit un documentar rusesc despre rivalitatea dintre serviciile secrete sovietice şi cele americane în perioada Războiului Rece. Printre alte cazuri, mai prozaice, a fost relatat următorul: în anii 60, SUA erau interesate să extragă petrol în zona râului Orinoco, din Venezuela (nordul Americii de Sud), dar petroliştii nu puteau începe lucrările din cauza unui trib de aborigeni. Pentru a-i determina să treacă paşnic cu traiul în altă parte, serviciile secrete americane au angajat doi lingvişti care cunoşteau dialectul localnicilor şi i-au trimis în misiune. Agenţii au coborât dintr-un elicopter, s-au prezentat drept „mesageri din Calea Lactee” şi, până la urmă, au reuşit să convingă căpeteniile comunităţii că trebuie să-şi aleagă un nou loc de trai, pentru că, în caz contrar, îi ameninţă o mare tragedie.

Există numeroase relatări despre întâlniri şi discuţii pe teritoriul SUA cu „extratereştri” bine intenţionaţi, blonzi, înalţi, cu trăsături corecte şi chiar frumoase, care vorbesc engleza... cu accent german.

Obiectele zburătoare neidentificate (discurile zburătoare) sunt văzute frecvent, dar rămâne un mister identitatea piloţilor.
Unii susţin că deja există tehnologia care permite proiectarea hologramelor din sateliţi. Se glumeşte că, în următorii ani, vom privi “desene animate” pe cer, că vom vedea lucruri care, de fapt, nu există.

Potrivit sfinţilor părinţi, Dumnezeu a creat 99 de specii angelice (îngeri, dintre care o treime “au căzut”), apoi, printr-o lucrare specială, l-a creat pe Om (Adam).
Iisus Hristos povesteşte parabola cu “a suta” oaie pierdută, în căutarea căreia porneşte păstorul.

(Pentru a-l recupera pe om, pe Pământ s-a întrupat El, Dumnezeu-Cuvântul, Dumnezeu-Fiul, Mântuitorul.)

NASA ne pregăteşte moral. Pentru ce?

3 comentarii:

 1. Eleonora :Esse negócio de ufos ou ovnis ou discos voadores é um mistério muito grande porque não sabemos onde acaba a verdade e começa a mentira .Existem muitas histórias mas pouquíssimas provas da existência dêles.
  Abraços

  RăspundețiȘtergere
 2. eu cred ca ochiul uman se inseala foarte usor...

  RăspundețiȘtergere
 3. Autorităţile de la Moscova nu au dorit să comenteze subiectul.

  Interesant este că filmuleţul nu a fost oferit nici unui post de televiziune. De asemenea, importante medii de informare din Rusia au relatat despre fenomen abia la 18 sau 19 decembrie, după ce a scris presa internaţională.

  Ziarul „Komsomoliskaia Pravda” se întreabă de ce nu apar martori care să declare că au văzut ozn-ul cu ochiul liber. Ziarul presupune că obiectul nu a fost văzut de oameni în timp real, dar că ar fi apărut doar în înregistrare.

  Din discuţia bărbaţilor din maşină (în rusă) reiese, însă, că ei văd „piramida” cu ochiul liber şi caută un unghi cât mai bun pentru filmare. Unul dintre ei spune: „Poate chiar astăzi ne vor explica ce este”.

  La lumina zilei, ozn-ul a fost filmat de la fereastra unui hotel – aşa reiese din descrierea filmuleţului pe YouTube.

  Pe forumuri, unii oameni cred că-i un trucaj realizat pe computer, în pofida aprecierilor expertului britanic.

  Власти по-прежнему хранят молчание по поводу НЛО, который очевидцы видели над Кремлем

  Крупный предмет, напоминающий серебристую металлическую пирамиду, был замечен на днях. Любительские видеозаписи этого явления опубликованы в Интернете. Судя по съемкам, «пирамида» появлялась над центром Москвы на высоте более чем в километр на протяжении нескольких часов. Несмотря на то, что все происходило в непосредственной близости от Кремля, каких-либо официальных комментариев по этому поводу не поступало.
  19 декабря 2009 | 09:3
  http://www.govoritmoskva.ru/news.php?id=22949

  RăspundețiȘtergere

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului