joi, 3 decembrie 2009

Partidul Liberal îndeamnă alegătorii să voteze pentru Trăian Băsescu la funcţia de preşedinte al României


Partidul Liberal adresează un apel călduros tuturor susţinătorilor şi simpatizanţilor săi, cetăţeni ai României, pentru a participa activ la turul doi al scrutinului prezidenţial, care va avea loc duminică, 6 decembrie, la toate cele 13 secţii de votare deschise pe teritoriul Republicii Moldova.

De asemenea, PL cheamă pe alegători să-şi dea votul pentru candidatul Partidului Democrat Liberal, dl Traian Băsescu. Îndemnul PL porneşte de la realitatea că în primul său mandat prezidenţial dl Traian Băsescu a promovat o intensă politică de apropiere şi de strângere a relaţiilor cu Republica Moldova, de susţinere fermă a intereselor Republicii Moldova pe plan internaţional şi în special pe planul integrării europene.

Partidul Liberal reiterează poziţia sa potrivit căreia realegerea lui Traian Băsescu în funcţia supremă de preşedinte al României este de o importanţă crucială atât pentru România, cât şi pentru Republica Moldova, astfel ca procesele benefice începute să fie continuate şi duse la bun sfârşit, în numele destinului european comun.

Sursa:
Departamentul de Comunicare PL

Notă: Preşedinte al Partidului Liberal este Mihai Ghimpu, preşedinte al Parlamentului de la Chişinău, preşedinte interimar al Republicii Moldova.
Primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, este unul dintre vicepreşedinţii Partidului Liberal.

Traian Băsescu şi Mircea Geoană se vor confrunta în turul doi, la 6 decembrie.
În turul I, la 22 noiembrie, Traian Băsescu, actualul preşedinte al României, a fost votat de 90,7% (7.963 voturi) dintre românii care au participat la vot în Republica Moldova.
În Republica Moldova, pe locul doi s-a clasat Crin Antonescu, cu 3,7%, iar pe locul trei Mircea Geoană, cu 3,5% .
În cursa pentru Preşedinţie s-au aflat 12 candidaţi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului