duminică, 17 ianuarie 2010

Explicaţie pentru eşecul din prezidenţiale: soţia lui Mircea Geoană susţine că acesta a fost supus unor "atacuri energetice"


“Mediafax”: Mircea Geoană, supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea cu Băsescu!

Soţia liderului PSD, Mihaela Geoană, a declarat, sâmbătă seară, 16 ianuarie, la “Antena 3”, că soţul său a fost supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea finală din campania prezidenţială şi că şi ea a simţit aceste influenţe.

Mihaela Geoană a explicat astfel faptul că soţul său "nu a ripostat foarte natural" la întrebarea lui Traian Băsescu referitoare la vizita la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, deşi ştia că acest subiect va fi adus în discuţie şi avea variante de răspuns pregătite.

"Cred că a fost atacat energetic foarte mult, erau chiar în sală oameni care lucrau la acest lucru", a spus soţia liderului social-democrat.
Ea a precizat că această situaţie nu a fost pe toată durata dezbaterii, ci doar în anumite momente, "probabil decisive", pe care crede că soţul său le-a simţit.
Mihaela Geoană a susţinut că şi ea s-a simţit fără energie şi că a avut momente în care nu se putea concentra.

"Vreau să spun că am simţit foarte mult eu personal, nu aveam energie, nu mă puteam concentra, nu puteam face lucruri, nu eram eu", a declarat soţia liderului social-democrat.

Cu o seară în urmă, la acelaşi post de televiziune, Mircea Geoană negase că s-ar fi simţit fără energie la dezbaterea televizată din turul al doilea al prezidenţialelor, apreciind că acestea ar fi scuze puerile, însă afirmase că Traian Băsescu apelează la ajutorul unor persoane care au capacităţi paranormale şi care au fost în sală în timpul dezbaterii respective.

"Eu am văzut în timpul dezbaterii, deci în dezbaterea respectivă, oameni care lucrează cu Băsescu pe acest domeniu, prezenţi exact în dreapta camerei de luat vederi. (...) Îşi făceau treaba. Ce făceau, ce nu făceau, nu ştiu, dar i-am văzut cu ochii mei, îi ştiu cine sunt. Şi i-am văzut şi la Cotroceni, în timpul discuţiilor cu partidele politice. Acelaşi cetăţean, stând liniştit, într-un colţ", a relatat liderul PSD.

Coordonatorul campaniei electorale a PSD pentru prezidenţiale, Viorel Hrebenciuc, afirma, după scrutin, referindu-se la dezbaterea finală Băsescu - Geoană, că Traian Băsescu este în formă maximă în ziua de joi, pentru că este ziua flăcării violet, iar cei ce se ocupă de ezoterie ştiu acest lucru. El a invocat faptul că la dezbatere, care a avut loc într-o zi de joi, şi Băsescu şi lideri ai PDL purtau haine violet.


Mediafax
Foto: Mihaela şi Mircea Geoană
Din arhiva blogului: Traian Băsescu şi Flacăra Violet a Transmutării şi Libertăţii – PSD a găsit o nouă explicaţie pentru victoria preşedintelui României

3 comentarii:

 1. e clar, ezoteria provoaca prostia...gioana si nevasta-sa nu sunt in stare sa accepte infrangerea si cauta acum tot felul de scuze care dau bine doar la cei cu retard mental...

  RăspundețiȘtergere
 2. Vorbind despre asemenea lucruri, cei din PSD ne lasă să credem că sunt la curent cu respectivele practici.

  Citam anterior pe blog din "Pildele" lui Solomon:
  "33. Se aruncă sorţii în pulpana hainei, dar hotărârea toată vine de la Domnul.
  (Capitolul 16)" :)

  KGB-ul sovietic folosea hipnotizatori, oameni cu capacităţi telepatice - este cunoscut. Exista o secţie specială pe lângă Academia de Ştiinţe a URSS.
  Unii susţin că procedeele de hipnoză şi exercitare a influenţei prin telepatie sunt folosite şi acum în politica internaţională de către marii actori politici, mai ales la negocierea şi semnarea unor acorduri sau tratate deosebit de importante.

  Oricum, adevărul despre înfăptuirea unor lucruri este spus de Solomon. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Curios este ca nici pana acum presedintele nu a incercat sa explice prezenta acelor persoane in imediata lui apropiere, in momentele cheie ale confruntarii.
  Dar mie mi se pare mult mai plauzibila varianta furtului de voturi, mai ales in diaspora.
  Dar despre asta ai putea sa ai si tu un punct de vedere cat se poate de pertinent .
  Ce zici ?

  RăspundețiȘtergere

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului