joi, 27 mai 2010

Marian Lupu “curăţă” PDM-ul de viziunile de dreapta: deputatul Oleg Serebrian pleacă ambasador în Franța

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene informează într-un comunicat de presă că
6 dintre cei 14 candidaţi la funcţia de ambasador desemnaţi de către autorităţile moldovene au primit deja agrementele ţărilor de acreditare.

Aceştia sunt: Iurie Reniţă (România), Oleg Serebrian (Republica Franceză), Ştefan Gorda (Republica Cehă), Anatol Urecheanu (Republica Populară Chineză), Aurel Ciocoi (Republica Federală Germană) şi Valeriu Chiveri (Republica Austria, OSCE, Agenţiile specializate ONU de la Viena, Republica Slovacă – prin cumul).


Conform procedurii existente, candidaţii la postul de ambasador se audiază în Comisia parlamentară de politică externă şi integrare europeană, se aprobă de către Guvern şi se numesc în funcţie de către şeful statului, se precizează în comunicat.

2 comentarii:

 1. se simte pe zi ce trece tot mai tare ca miroase a campanie electorala...

  numai nu prea se stie ce fel de campanie... ;) pentru referendum....? petru alegeri parlamentare...? pentru alegeri prezidentiale...?

  cind se vor sfirsi toate...
  vom ajunge o tara cu alegeri anul imprejur...

  RăspundețiȘtergere
 2. In Romania, la 20 ani de la revolutie a fost aprobata legea lustratiei.

  In schimb, Basarabia...., la 20 de ani de la declararea independentei, încă mai suferă de pe urmele comuniștilor, comuniști care se încăpățânează sa nu mai plece.
  Va aștept pe blog sa comentăm împreună COMPORTAMENTUL OCUPANȚILOR SOVIETICI. Un articol foarte bine documentat, dar care merita citit de cat mai multi români.

  http://www.tribuna-basarabiei.ro/2010/05/istoria-dezvaluita-comportamentul.html

  RăspundețiȘtergere

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului