miercuri, 12 mai 2010

Vlad Filat în Germania: "Vă aşteptam în Moldova, ţară europeană cu copii frumoşi şi deştepţi"


Filat în Germania: "Vă aşteptăm în Moldova, ţară europeană cu copii frumoşi şi deştepţi" – am găsit acest titlu pe pagina de internet a PLDM, partidul condus de premierul Vlad Filat.


Potrivit sursei, reiese că Vlad Filat a formulat respectiva invitaţie în seara zilei de 11 mai, la Berlin, unde a participat la lansarea Proiectului MoldovaMobil. (Foto de la eveniment)

“MoldovaMobil” este un autocar-expoziţie care, pe durata a două luni, le va oferi berlinezilor informaţii despre Republica Moldova.


Însoţit de o delegaţie guvernamentală şi de oameni de afaceri, premierul Filat efectuează o vizită oficială în Germania, în zilele de 11 şi 12 mai.

Amănunte despre vizită citiţi aici: La Berlin, prim-ministrul Vlad Filat a participat la Reuniunea oamenilor de afaceri din Republica Moldova şi Republica Federală Germania


P.S.: 
“Discursul liberal-democraţilor nu-i nici dulce, nici picant. E un fel de ”Fast-Food”. Adică e ca o mâncare bună pentru toată lumea flămândă care se grăbeşte. E o hrănire ce-i uneşte pe o mulţime de oameni cu gusturi diferite”, comenteză analistul Petru Bogatu, în editorialul intitulat “De ce urcă ratingul lui Vlad Filat?”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului