duminică, 31 octombrie 2010

Cizme peste genunchi, fără aspect vulgar. Tendinţe în iarna 2012

Ştiri noi: 

Designerii vestimentari propun pentru iarna 2012 piese ce amintesc de moda de acum 30-40 de ani, iar cuvintele-cheie sunt „strălucire” şi „eleganţă îndrăzneaţă”.

Amănunte şi galerie foto: Iarna 2012 – strălucire şi eleganţă îndrăzneaţă

Tocuri înalte şi foarte elegante, platforme, încălţăminte cu talpa joasă, botine, cu ciucuri, cu şireturi, cizme scurte, cizme peste genunchi – ai de unde alege în iarna 2012, astfel încât să te simţi bine în fiecare zi şi în acord cu tipul tău de personalitate.


Amănunte şi galerie foto: Încălţăminte pentru iarna 2012, tendinţeDesignerii se întrec în a crea noi modele de cizme peste genunchi şi ne asigură că acestea pot fi purtate şi la birou, şi în miezul zilei. Ei avertizează, însă, că acest tip de încălţăminte nu i se potriveşte oricui – trebuie să ai peste 1.60 m – 1.65 m înălţime şi o siluetă bine proporţionată.

Este deja al treilea an când cizmele peste genunchi ocupă locuri fruntaşe în topul preferinţelor - pot fi nu doar o piesă de rezistenţă în garderoba ta, dar şi un aliat de nădejde în lupta cu frigul.

Ai la îndemână o diversitate de modele: joase, cu toc înalt sau mediu, cu tocul gros sau subţire, cu botul ascuţit sau rotund, strâmte pe picior sau mai largi.

Modelele joase merg cu o pereche de colanţi, o cămaşă şi un sacou din catifea sau un pulover over-sized. Poţi să alegi la fel de bine o rochie midi vaporoasă.
Modelelor cu tocul înalt le poţi asorta o pereche de pantaloni scurţi (lungimea medie) din piele sau tweed sau o fustă cloche până la genunchi.

Încearcă să eviţi rochiile şi fustele foarte scurte sau prea mulate, pentru că din această combinaţie poate rezulta un aspect vulgar.

Casual - chic, casual, la serviciu 


Dacă vrei să adopţi o ţinută casual, dar feminină în acelaşi timp, Divahair.ro îţi recomandă să alegi o pereche de cizme peste genunchi cu talpa joasă. Poartă-le cu o rochie şi pe deasupra cu un cardigan lung. În talie poţi purta o curea subţire, asortată cu cizmele.

Dacă vrei să adopţi o ţinută lejera, atunci poartă cizmele cu o pereche de colanţi, iar în partea de sus alege un maiou, care trebuie neapărat să fie suficient de lung, astfel încât să-ţi acopere posteriorul. Aceasta este tot o regulă care te ajută să eviţi look-ul vulgar. Pe deasupra poartă tot un cardigan lung.

Dacă nu ţi se impune o ţinută office la serviciu, poţi opta pentru o rochie pulover, pe care să o porţi cu un dres opac, maro de această dată. Haina poate să fie una scurtă, până în talie, pentru a-ţi evidenţia picioarele lungi, pe care aceste cizme ţi le va pune în valoare.

Scris pentru Arena.md

Un comentariu:

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului