duminică, 24 octombrie 2010

PL: „Noi suntem stăpâni la noi acasă şi vom duce Schimbarea până la capăt”Partidul Liberal (PL), formaţiune de dreapta, s-a lansat oficial în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 28 noiembrie 2010 duminică, 24 octombrie, la Cetatea Sorocii, construită cu 518 ani în urmă la porunca domnitorului Ştefan cel Mare şi Sfânt, relatează Arena.

Cu drapele ale PL şi tricolore, simpatizanţi şi membri de partid din numeroase localităţi s-au adunat sub zidurile cetăţii din nordul republicii. Întrunirea a fost deschisă, la ora 12:00, de grupul etno-folcloric „Ştefan cel Mare”. Acompaniaţi de bucium şi alte instrumente populare, artiştii au interpretat cântecul „La poartă la Ştefan Vodă” – un străvechi îndemn la coeziune şi pregătire de luptă.

„Semnificaţia buciumului în istoria noastră este una aparte. Buciumul îi chema la luptă pe moldoveni, aduna oastea cea mare a ţării în vremuri de primejdie. Aşa, la chemarea buciumului, astăzi s-au adunat liberalii din Republica Moldova, pentru a duce Schimbarea până la capăt şi pentru a izbăvi acest pământ de comunism şi de toate celelalte rele”, a declarat Dorin Chirtoacă, prim-vicepreşedinte al PL, primarul general al Chişinăului.

Sloganul de campanie al PL este „Schimbarea pănă la capăt!”


Citeşte continuarea ştirii pe Arena (www.arena.md)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului