miercuri, 10 noiembrie 2010

Partidul Liberal şi-a limpezit denumirea oficială


După ce Ministerul Justiţiei a atestat, la 4 noiembrie, modificarea denumirii oficiale a PL - din „Partidul Politic Partidul Liberal” în „Partidul Liberal”, marţi, 9 noiembrie, Comisia Electorală Centrală (CEC) s-a conformat. Autoritatea electorală centrală şi-a modificat o hotărâre din 11 octombrie 2010, în sensul simplificării denumirii oficiale a formaţiunii. În buletinul de vot pentru alegerile parlamentare din 28 noiembrie, pe poziţia a treia, va fi scris: „Partidul Liberal”, informează Arena.

Până acum, în buletinele de vot, formaţiunea condusă de Mihai Ghimpu figura cu titulatura ce i-a fost impusă, în 2005, la înregistrare de către Ministerul Justiţiei: „Partidul Politic Partidul Liberal” – o denumire care-i deruta pe mulţi alegători, potrivit reprezenţanţilor formaţiunii.

Totodată, la 4 noiembrie, Ministerul Justiției a înregistrat statutul în redacţie nouă al Partidului Liberal, adoptat la congresul formaţiunii din 26 septembrie 2010. Ministerul Justiţiei a decis perfectarea certificatului de înregistrare de tip nou al Partidului Liberal, anunţă Serviciul de presă al formaţiunii.


Arena 

2 comentarii:

 1. hmmm o miscare destul de buna si cred ca va da si rezultate deoarece au minimizat la minimum cautarea liberalilor pe buletinul de vot

  RăspundețiȘtergere
 2. Eleonora ,boa noite .
  Não estou conseguindo acessar o outro blog
  ( in versuri si proza )com nenhum dos meus dois blogs .O blogger informa que não sou convidado .
  Veja o que está acontecendo por favor
  Abraços

  RăspundețiȘtergere

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului