joi, 19 mai 2011

Şeful delegaţiei UE îi face campanie comunistului Igor Dodon?

Partidul Comuniştilor anunţă că Igor Dodon, candidatul comuniştilor la funcţia de primar al Chişinăului, face o vizită la Bruxelles, în perioada 19-21 mai, fiind însoţit de Dirk Schuebel (foto), şeful delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova.

Scopul vizitei, potrivit comunicatului PCRM, “este identificarea unor noi oportunităţi de investiţii pentru municipiul Chişinău”.


Iată ce comunicat a difuzat astăzi Partidul Comuniştilor:

"19.05.2011: Igor Dodon se află într-o vizită de câteva zile la Bruxelles 


Igor Dodon se va afla în perioada 19-21 mai la Bruxelles, unde va avea un şir de întrevederi cu oficialii belgieni şi europeni, în calitatea sa de candidat la funcţia de primar general al Chişinăului.

În cadrul zilei de joi, 19 mai, Igor Dodon, însoţit de Dirk Schuebel, şeful delegaţiei UE în Republica Moldova, va avea mai multe întâlniri cu înalţi oficiali europeni, europarlamentari, lideri politici.

Pe parcursul vizitei sale la Bruxelles, Igor Dodon are de asemenea programate întâlniri cu prim-ministrul în exerciţiu al Belgiei, cu mai mulţi primari ai oraşelor belgiene şi cu reprezentanţi importanţi ai mediului de afaceri din această ţară.

Scopul vizitei lui Igor Dodon este identificarea unor noi oportunităţi de investiţii pentru municipiul Chişinău, stabilirea prealabilă a unor parteneriate cu instituţiile publice şi private atât din Belgia, cât şi din Uniunea Europeană în ansamblu, precum şi familiarizarea cu modul de administrare eficientă a oraşelor belgiene, în special a Bruxelului.

19-05-2011"

Un comentariu:

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului