luni, 23 mai 2011

Vladimir Putin - „temperament nordic”. Dmitri Medvedev – ”caracter haios”

Puteri supranaturale la Kremlin!

Cine a comandat banda desenată care-l favorizează pe premierul Vladimir Putin, dar îl prezintă drept „gnom educat (crescut) de urşi” pe preşedintele Dmitri Medvedev?

La sfârşitul desenelor de pe www.superputin.ru, găsim următorul sondaj în desfăşurare:

Continuarea – peste o lună!

Până atunci, răspundeţi: cine a comandat toate astea!?

Eu? - 19%

Medvedev - 6%

Secin? - 3%

Grăsanul Troll? - 15%

Volocikova? - 18%

Jobs? - 11%

Mă credeţi prost? - 28%

În total: 21658”

În desene, Vladimir Putin are numele de cod „Un om ca toţi oamenii”, „temperament nordic”, iar „superputerea” sa este că „toţi îl acceptă ca pe unul de-al lor”.Personajul inspirat de Dmitri Medvedev are numele de cod „Nanoom”, „caracter haios”, iar despre „superputerea sa” aflăm următoarele: „un gnom crescut de urşi, care ştie să se transforme în urs”.În 2012, cetăţenii ruşi îşi vor alege noul preşedinte, iar Vladimir Putin şi Dmitri Medvedev ar putea fi principalii candidaţi.

Putin a devenit președinte interimar al Federaţiei Ruse la 31 decembrie 1999, după ce președintele Boris Elțin și-a dat demisia. A devenit preşedinte în urma alegerilor din 2000, iar în 2004 a câştigat un al doilea mandat, care s-a încheiat în mai 2008. Pentru că nu avea dreptul la un al trelea mandat consecutiv de preşedinte, Putin l-a sprijinit pe Dmitri Medvedev în alegerile prezidenţiale din 2008. Devenind preşedinte, Medvedev l-a numit pe Vladimir Putin în funcţia de premier.
Eleonora Lisnic
Arena

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului