vineri, 19 august 2011

Au compromis o probă din cadrul exerciţiului „Codrii 2011” (video)


În cadrul pregătirilor pentru aplicaţiile „Codrii 2011”, militarii au scufundat un elicopter în iazul de la Dănceni, iar locaţia urma să rămână secretă, pentru ca aparatul de zbor să fie căutat de colaboratorii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, din subordinea MAI, în zilele de 30 şi 31 august.
Locul în care s-a scufundat elicopterul a fost deconspirat însă de cetăţeni vigilenţi care au urmărit scena, în seara zilei de 18 august, crezând că aparatul de zbor s-a prăbuşit cu adevărat.


Alertată de martorii presupusului accident, o echipă de la Pro TV Chişinău s-a deplasat la faţa locului şi a primit explicaţii de la militarii care la acea oră târzie, după scufundarea cu succes a elicopterului, îşi adunau echipamentul.

Oricum, misiunea rămâne valabilă: salvatorii vor trebui să găsească aparatul de zbor, aceasta urmând să fie una dintre cele mai dificile şi mai spectaculoase probe din cadrul aplicaţiilor.     

Exerciţiul internaţional “Codrii 2011” se va desfăşura în intervalul 27 august - 2 septembrie şi la el vor participa 22 de echipe din statele membre ale Parteneriatului Euro-Atlantic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului