luni, 15 august 2011

Ministerul Apărării îi provoacă pe jurnalişti: Sunteţi buni ţintaşi?

Foto: army.md
Jurnaliştii au acum posibilitatea să demonstreze că încă mai deţin cunoştinţele şi abilităţile însuşite la lecţiile de pregătire militară sau în armată – Ministerul Apărării îi invită să participe la concursul „Cel mai iscusit reprezentant mass-media în arta militară”. Competiţia va fi organizată la 20 august, pe poligonul de la Bulboaca, iar participanţii sunt selectaţi zilele acestea de Serviciul Relaţii Publice al Ministerului Apărării, în baza formularelor depuse.


Obiectivul concursului este „consolidarea relaţiilor de colaborare între Ministerul Apărării şi instituţiile media din Republica Moldova”, a declarat pentru ARENA şeful Serviciului de presă al ministerului, locotenent-colonelul Alexandru Josan.

Reprezentanţii mass-media vor concura la câteva probe: trageri din pistolul AK 74 şi din pistolul TT, montarea şi demontarea pistolului AK 74, aruncarea grenadei (de instrucţie).

La finalul competiţiei, vor fi premiaţi cei clasaţi pe primele trei locuri. Pe lângă medalii şi diplome, câştigătorii vor primi câte un rucsac de campanie, o lopată mică de infanterie (pentru locul I), o ploscă (locul II) sau un tricou (locul III).Eleonora Lisnic
Arena

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului