luni, 9 ianuarie 2012

Elldor.Info: Un procuror militar din Polonia s-a împuşcat în cap. Se ascund detalii ale catastrofei de la Smolensk?

Un procuror militar din Polonia, Mikolaj Przybyl, s-a împuşcat în cap cu arma din dotare în pauza conferinţei de presă pe care o susţinea la Poznan, luni, 9 ianuarie.
Tema conferinţei de presă viza presupusa interceptare de către Parchetul militar din Poznan a telefoanelor jurnaliştilor care anchetează accidentul aviatic din aprilie 2010, de la Smolensk (Rusia), soldat cu moartea preşedintelui Lech Kaczynski şi a altor 95 de polonezi.

Procurorul a respins acuzaţiile potrivit cărora telefoanele jurnaliştilor au fost interceptate de Parchet, după care a invitat presa să iasă din sală, pentru o pauză în care “încăperea să fie aerisită”, în timp ce el a rămas acolo.
La scurt timp, jurnaliştii au auzit un zgomot, iar când au revenit în sală l-au găsit pe procuror zăcând pe podea, “într-o baltă de sânge” şi cu pistolul alături.
Procurorul, care mai respira, a primit ajutor medical promt de la o echipă de medici aflată la faţa locului, după care a fost spitalizat.
Potrivit medicilor, “pacientul este conştient acum şi viaţa sa este în afara pericolului”.

Continuarea, cu VIDEO:

Polonia: Un procuror militar s-a împuşcat în cap (video). Se ascund detalii ale catastrofei de la Smolensk?(Elldor.Info)

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului