sâmbătă, 7 aprilie 2012

Analist politic: „Natalia Morari face parte din echipa Lucinschi-Filat, nu din echipa Tkaciuk-Voronin”


Analistul Roman Mihăeş a apreciat, într-o emisiune la „Vocea Basarabiei”, că Natalia Morari „nu face parte din echipa Tkaciuk-Voronin, ci din echipa Lucinschi-Filat”.
Roman Mihăeş a spus că prezentatoarea de la Publika TV „este afiliată lui Chiril Lucinschi”, existând „probe indubitabile” în acest sens.

Totodată, Mihăeş a fost de părere că emisiunile din ultimul timp ale Publika TV conţin numeroase critici la adresa Guvernului, iar aceasta ar sugera că “s-a deschis un front” între deputatul PLDM Chiril Lucinschi şi premierul Vlad Filat, liderul PLDM.

Între altele, comentatorul politic a presupus că postul Publika TV este finanţat cu bani de la „Gazprom”, iar Natalia Morari a fostă lăsată recent să intre pe teritoriul Federaţiei Ruse „pentru merite faţă de Putin” înregistrate în calitate de prezentatoare a emisiunii „Fabrika”.

Totodată, Roman Mihăeş a subliniat că aplică principiul prezumţiei nevinovăţiei în cazul ipotezei potrivit căreia Natalia Morari ar fi agentă FSB.

Continuarea: „Natalia Morari face parte din echipa Lucinschi-Filat, nu din echipa Tkaciuk-Voronin” – opinie analist (Elldor.Info)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai un gând preţios, formulează-l în termeni civilizaţi şi postează un comentariu.


La începutul blogului